27
Eylül
2015

GSM Kapsama Alanı Dışında Bile 7/24 Çalışabileceğiniz Uydu Bazlı Düzeltme Sistemi

RTX Tüm Dünya’ya Hizmet veren Uydu Düzeltme Yayınıdır. Bu düzeltme yayınını SP80 GNSS Alıcısı dahili 3.5G GSM ile, SP60 GNSS alıcısı ise GSM kullanmadan özel anten dizaynı ile kendi anteni üzerinden kullanır. Bu sistemde Tusaga Aktif veya Sabit İstasyon düzeltme yayınına gerek yoktur. Hatta yapılan ayarlamalar ile otomatik olarak GSM kapsama alanı dışına çıkıldığında TUSAGA AKTİF kesilince bu sistemden düzeltme almaya devam eder. Böylece kesintisiz ölçüm mümkün olur. RTX Opsiyonu sayesinde uygun koşullarda ilk önce yaklaşık 5 dk bekleyerek, sonrasında anlık olarak cm doğrulukta hassasiyete ulaşılabilir. Bu özelliği test etmek için demo lisans talep edebilirsiniz.

RTX Tüm Dünya’ya Hizmet veren Uydu Düzeltme Yayınıdır.

Bu düzeltme yayınını SP80 GNSS Alıcısı dahili 3.5G GSM ile, SP60 GNSS alıcısı ise GSM kullanmadan özel anten dizaynı ile kendi anteni üzerinden kullanır.

Bu sistemde Tusaga Aktif veya Sabit İstasyon düzeltme yayınına gerek yoktur. Hatta yapılan ayarlamalar ile otomatik olarak GSM kapsama alanı dışına çıkıldığında TUSAGA AKTİF kesilince bu sistemden düzeltme almaya devam eder. Böylece kesintisiz ölçüm mümkün olur.   

RTX Opsiyonu sayesinde uygun koşullarda ilk önce yaklaşık 5 dk bekleyerek, sonrasında anlık olarak cm doğrulukta hassasiyete ulaşılabilir. 

Bu özelliği test etmek için demo lisans talep edebilirsiniz.