21
Haziran
2021

Mobil El / Sırt Tipi GeoSlam Marka Türkiye 'de 13 farklı Kadastro projesinde kendini ispatladı, 10 ayrı müşteri referansı ile de kalitesini..

Türkiye Temsilcisi olduğumuz, İngiliz Malı, Mobil Sırt Tipi GeoSlam Marka Kendini Türkiye' de bile 13 farklı projede ispatlamış Zeb Horizon Model Lidar cihazımızı satın alan Körfez Harita, Mil Teknik, Uydu Mühendislik, Uygur Mühendislik, Utek Mühendislik, İmalı Mühendislik , Köse Harita ve Teknik Mühendislik firmalarına bizleri tercih ettikleri için teşekkür ederiz.

Zeb Horizon Lidar cihazımız ile sadece Kadastro işlerinde değil Dron ve Araç monte aparatları ile farklı uygulamalarda da kullanabileceksiniz. Ayrıca Profesyonel 360 derece kamera entegrasyonu ve yazılım güncellemesi ile Mobil CBS Veri toplama işleri de yapmanız mümkün olacaktır. Tek Bir Modelimize ilave özellikler ile farklı sektörlerde kullanmak mümkündür.

Çok zor olan Madencilik Ölçmeleri amaçlı ARGE ' si yapılıp uzun süreçler sonrası yaklaşık 10 yıl önce üretilmeye başlanılan ilk Mobil Sırt Lidarı olan GeoSlam Lidar Modellerinde geçen süre zarfında çok gelişmeler oldu. Dünya Devi Maden firmaları Tercih etti ve bu moral ile maden işlerinde de kullanılmaya başlandı.