30
Eylül
2018

Savunma Sanayi Başkanlığına TSK emrine verdiğimiz, Yerli Malı Multikopterlerimiz SAS Komandoları tarafından etkin olarak kullanılmaktadır.

“Savunma Sanayi Başkanlığına TSK emrine verdiğimiz, Yerli Malı Multikopterlerimiz SAS Komandoları tarafından etkin olarak kullanılmaktadır.“ Anadolu Ajansı tarafında yapılan haber ve fotoğraflar aşağıdadır

 

SAS komandolarının başarı şifresi: "Sabır, akıl ve sorumluluk"

Türkiye'nin menfaatleri doğrultusunda Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatları, terörle mücadele operasyonları ile Afganistan, Bosna Hersek ve Kosova'da barışı destekleme harekatı başta olmak üzere birçok kritik görevi başarıyla tamamlayan Sualtı Savunma (SAS) komandoları, "sabır, akıl ve sorumluluk" anlayışıyla yerine getirdikleri görevleri için zorlu eğitimlerini aralıksız sürdürüyor. (Erhan Sevenler - Anadolu Ajansı)

 

https://www.aa.com.tr/tr/pg/foto-galeri/sas-komandolarinin-basari-sifresi-sabir-akil-ve-sorumluluk-/0/662559
 

SAS komandolarının başarı şifresi: "Sabır, akıl ve sorumluluk"

SAS komandolarının başarı şifresi: "Sabır, akıl ve sorumluluk"

Türkiye'nin menfaatleri doğrultusunda Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatları, terörle mücadele operasyonları ile Afganistan, Bosna Hersek ve Kosova'da barışı destekleme harekatı başta olmak üzere birçok kritik görevi başarıyla tamamlayan Sualtı Savunma (SAS) komandoları, "sabır, akıl ve sorumluluk" anlayışıyla yerine getirdikleri görevleri için zorlu eğitimlerini aralıksız sürdürüyor. ( Erhan Sevenler - Anadolu Ajansı )