01
Haziran
2020

YENİ Spectra Geospatial SP85 GNSS Alıcısı

YENİ Spectra Geospatial SP85 GNSS Alıcısı

Mutlaka her GNSS çalışır ama Spectra arkasındaki güç ve 35 yıldan fazla olan tecrübesi ile hiç tatmadığınız tecrübelere sizi yelken açtıracaktır.

 
35 yıldan fazla sektörde olan, 200 den fazla patente sahip Amerikan Üretici, Spectra Marka yeni model SP85 GNSS satışlarına Türkiye'de Türkiye Tek Temsilcisi Geomatics Group ile başlanmıştır. SP80 GNSS model satışa sunulmadan önce Türkiye'de son firmware 'ler fabrika ARGE birimi ile Türkiye'de birlikte test edilip Türkiye şartlarının cihazı olmuştu. Sevdiğiniz bu performans SP85 ile en üst seviye RTK performansı olarak takdim edilmektedir. Başka markalarla performans sıkıntısı yaşadığınız, hızlı fix olupta hatalı koordinat okuduğunuz her bölgede birlikte test edip performansımızı sizlere göstermek için sabırsızlıkla bekliyoruz.
 
600 kanallı, tüm uydularla üst düzey performansla çalışabilecek özel geliştirilmiş PCB , GPS-GLONASS- BEIDOU-GALILEO-IRNSS-QZSS-SBAS-L BAND özellikli 7G ASIC. Trimble RTX abonelik yayını ile  Radyo, GSM gerekmeden, TUSAGA AKTİF' e bağlanmanıza gerek kalmadan, istediğiniz arazide tek cihaz ile 2-3 cm hassasiyetle RTK çalışma özelliği olan ender cihazlardandır. Dahili haberleşme alternatifleri ile kolay bağlantı ve kullanım (WiFi, Bluetooth 5.0, 3.5G, 2W Radyo modem, USB bağlantı). Anti Theft özelliği ile çalınmaya karşı ekstra korunma sağlar, sabit olarak kurulmuş SP85 cihazınız hareket ettiğinde, çalındığında kendini kitler ve sahibine gittiği konumu sürekli bildirir. 
Back up RTK, RTK Bridge, E-Level teknoloji, SMS ve e-mail ile uyarma özelliği, uzaktan - ofisten cihazın kritik özelliklerini web den kontrol etme özelliği, 4 GB dahili hafıza ve 32 GB' a kadar destekli SD kart hafızası, çalışırken herhangi biri değiştirilebilir çift batarya kullanımı,  2m jalondan düşmelere dayanıklı, IP67 ve Mil-STD 810F üst seviye koruma standartındadır.
 
İşletim sistemi olarak Windows Mobile 6.5, Windows 10 Pro, Android 6.0 ve üstü kontrol üniteleri ile 4.3", 5", 6", 7", 10" gibi farklı ekran boyutlarında kontrol üniteleri ile istenilen ölçekte alternatif kullanım özellikleri sunmaktadır. 10", IP67, İ7 işlemcili profesyonel Windows 10 Rugged Tablet ve üzerindeki en yeni Survey Pro Windows versiyonu ile arazide çalışmanın zevkine hiç bu kadar varamadığınızı göreceksiniz. Akşam ofis, şantiye veya evinizde i7 işlemcili tablet ile diğer işlerinize, Spectra Ofis, Netcad, BelsisCAD, Autocad veya MicroStation ile çizimleri birleştirmeye, projenizi pafta haline getirip teslim aşamasına getirmeyi odaklanabilirsiniz.